Onsdag 27 Februari

Tjaa! Idag lyser solen och det är värsta vårvädret ute, ååh fan vad härligt asso!! Inte äns kallt ute, jag hoppas nu att snön smälter är så förbannat trött på denna snö, vill ha vår o se det gröna gräset, så det går snabbare till sommaren! ;) Idag har jag inte gjort så mycket bara suttit vid datan nästan och pratat med älskling vid skype och sen gått några promenader med Milo min hund. Ska faktiskt ut o leka med han med bollen snart fast först en promenad! :D Jag blir så otroligt glad av detta väder. Ikväll är en bra dag oxå för det är dom bästa programmen idag, det är farmen sen Sveriges Mästerkock och Mia på Grötö! :D Så för min del blir det tv kväll sen! Ha det gött allihoppa kära läsare!

Tisdag 26 Februari

Hejhej! Glömde blogga om igår, men gjorde väl inget särskilt va mest hemma och städa och sen kom moster millan upp och sånt så drack vi kaffe och gick på promenad, Senare mot kvällen drog jag, pappa och lillebror och käkade ute på Lucky House. Jag tog 4 små rätter och dom tog smörstekt anka med kantareller, as gott de med! Sen kollade jag och pappa farmen och bygglov, och vi har faktiskt sökt nu till bygglov om hjälp med vårt hus så vi har skickat in en ansökan, så hopas vi kommer med ! :D SKULLE VA AWSOME! Sen så såh jag Maria och Mindy Best friends for ever, det är så jäkla bra och roligt program eller dokumentär , man blir alltid lika glad av Maria Montazami (stavning?) tycker hon är så mysig som person och så rolig och gullig röst man bli så glad av henne, och hennes vän Mindy som är Amerikansk som inte kan så mycket om Sverige så otroligt roligt! :D Det va min dag igår iaf! :)

22 Februari 2013

Godmorgon alla glada! Vaknade runt 10.00 och åt frukost sen gick in och duschad och sminkade mig, idag ska vi ha otroligt mysigt med familjen vi ska nämligen åka in till Stockholm och äta på Fisk Restaurangen på Vasagatan vid hotellet där jag jobbar typ :p As fin restaurang så ska äta skaldjursfat :) Men vi åker in rnt 13.00 så ska gå o kolla i butiker o fika mm Så kommer nog hem ganska sent idag, hoppas även på biljard spel! ;) Men vi får se vad det blir . Ha de gött! <3

21 Februari 2013

Godmorgon alla pigga och glada! Gick upp 06.00 fall dom ringer in mig från förskolan/dagis men då ringde dom mig vid 07.00 o undrade om jag ville jobba klockan 09.00-15.00 men jag tackade nej nu för har så fruktansvärt ont i magen så det känns som en kniv i magen asso kan knappt röra mig så ont har jag! :( Så ska till sjukhuset och sen blir det nog bara vila... , tror det kan bero på magsår! :(

Bästa Pappa!

Hejhej! Igår kväll när vi hade kollar färdigt på farmen och Svensk mästerkock så såg jag ju på Mia på Grötö så otroligt bra program! Jag verkligen älskar den Talkshowen när hon bjuder in kändisar o dom får prata om sitt liv, aja sen så kom iaf pappa med redbull och kexchoklad så gullig han är :D !! Sen pratade jag lite med älskling i mobben som vi alltid gör innan vi går o lägger oss så jävla mysigt, man kan fan inte somna asso annars om man inte pratar med henne haha :p

Mys dag!

Hejhej! Åh jag älskar verkligen måndagar asso så jävla bra tv prgram! Först farmen 19.30 och sen Svensk Mästerkock kl 20.00 sen Mia på Grötö kl 21.00 faan ska se allt! Hahah tv freak jag vet! Just nu sitter jag iaf och skypar med älskling och ar vikt och rensat min byrå så den är fin, haha älskling har en hel garderob/låda full med hennes kläder hos mig haha! Sen till lunch har jag ätit macaroner och stekt falukorv, det är sådär gott men men det duger! Allt för mig just nu iaf, ha de gött! ;) ÄLSKA FARMEN!

20 Februari 2013

Godmorgon! Godmorgon på er alla glada! Gick upp 06.00 för att bli lite piggare och för jag måste, så började med att kasta kallt vatten i ansiktet som vanligt för att vakna till haha, sen åt jag frukost, men äggen blev inte alls så som jag brukar få dom, dom blev ju fan helt rinniga idag USH haha måste varit så trött! Men åt iaf knäckebröds macka och oboý vet att det ej är nyttigt men man får faktiskt unna sig det ibland (a) Hoppas ju på att dom ringer från skolan idag så jag får jobb, har inte jobbat på länge nu.... Men annars idag om jag ej jobbar så blir det väl att bara va hemma och ta det lugnt och sitta vid datan och blogga,chatta och läsa bloggar som vanligt hah och kanska om jag orkar ta itu med min byrå och städahela min stora byrå i lådor med papper o allt plus kläder och stryka stjortor kanske för dom är jätte skrynkliga, så jobbigt jag har ju ingen garderob med galjer utan bara byrå så får vika käderna,men gillar ej de när man har stjortor eller klänningar för det blir så skrynkligt, så måste väl stryka men är så kass på det haha! Ha de bra kära läsare ! :)

19 Februari 2013

Hejhej! Ska berätta lite om igår som jag glömde blogga om. Igår så var jag på lite ärenden först gick jag ner till guldsmycke affären för att kolla så min beställning var klar och fixad ska ju beställa förlovningsringar, men men det sprack tydligen för det varit inbrott och sånt, men får beställa när älskling kommer istället och göra ny beställning,ska iaf ha dom innan den 27 April för då är det 1 år mellan oss. Senare så gick jag till skolan nedanför mig " Futurum" och anmälde intresse och gav CV och polisregister för att kunna skriva in mig som vikarie! Så hoppas på att dom ringer mycket där ifrån nu så jag får jobb.Sen så har jag mest städat och tvättat. På kvällen när mamma och pappa kom hem från jobbet såsa dom hoppa in i Bilen vi ska till Kista och käka och kolla bio, så då drog vi in och jag tog såklart Sushi haha standard, så jävla god Sushi där i Kista, sen blev det filmen "Ego" den var sjukt bra alltså så himla bra budksap i hela filmen säger ba en sak helt klart värt att se den, ni som ej gjort det! :D Det var allt för mig om gårdagen iaf! Hoppas ni läsare hade en trevlig & mysig dag igår, XOXO

Vill utomlands!

Åh jag vill verkligen utomlands nu asso, ska verkligen spara pengar vill resa utomlands med älskling bara hon o jag snart asso, men måste nog spara ett jävla bra tag, vill åka till Italien och Hawaii så jäkla fint! Var rätt länge sen jag var utomlands nu känner för bad och sol semester verkligen!

Saknar tiden!

Jag saknar tiden då man var liten då allt kändes o var så mycket enklare när man var litet barn, man behövde inte tänka på kläder eller hur man såg ut eller ha smink på sig eller sin klädstil eller något utan alla accepterade den för den man var, visst jag har ju min familj, min flickvän och några vänner som verkligen accepterar mig för den jag är men sen finns det ju dom som tror sig veta allt om en och som går på rykten eller bara trycker ner en hur man ser ut eller klär sig? Sen var allt så mycket enklare oxå man gick på dagis/skolan o kunde va med kompisar hela tiden nästan o man hade alltid något att göra, nu är man äldre o måste söka jobb vilket är hur svårt som helst att få jobb idag utan utbildning. Visst jag har 3 extra jobb men kommer inte någon vart på det typ, jag jobbar ju på förskolor o dagis och skolmatsal och hotell och jag har ju gymnasiekompetens förutom i Engelska och relgion.Ja som sagt allt var så mycket enklare då när man var liten o allt var så mycket billigare oxå nu när man blir äldre så kostar allt så jävla mycket oxå! Kände bara för att skriva av mig lite!

Min fina tjej!

Älskling jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min kärlek till dig för den är så stor och obeskrivlig om jag skulle berätta allt hur jag känner för dig så skulle det nog bli en hel bok! Jag är så glad att just jag blev din och det blev vi du är en sån otroligt fin tjej på alla sätt och så underbar, snygg och godhjärtad och så gullig emot mig. När jag är med dig så bultar det så hårt i mitt hjärta och hela jag lyser upp av glädje, du gör verkligen min dag, älskling du är min livsglädje och drivkraft, helt enkel mitt allt på jorden. Jag längtar tills vi förlovar oss, det kommer va det stora klivet i mitt liv alltså. Älskling du är min andra halva och jag finns alltid vid din sida oavsett vad, jag hopas vårt förhållande håller livet ut, Du är min ängel här på jorden, jag kommer aldrig sluta älska dig. Du har en stor plats i mitt hjärta och du tog mitt hjärta med storm. Kan inte hitta någon bättre än dig, för i mina ögon är du helt perfekt. Stunderna med dig är dom lyckligaste i mitt liv. När man åker ifrån dig är det värsta det gör så fruktansvärt ont att lämna dig och avståndet är så jobbigt. Men jag är så glad att vi kämpar och klarar vårt avstånd endå mellan varandra. Utan dig är jag verkligen inte hel. Dina mjuka läppar är så otroligt underbara och mysiga och din närhet är det bästa som finns. Jag är så trygg med dig!

Måndag 18 Februari

Tjaa! Vaknade runt 08.00 idag för att mamma väckte mig för jag skulle ut med Milo, men jag var verkligen så jävla trött som en zombie haha så jag glömde helt bort det så jag bara drack vatten sen gick upp och la mig igen och somna om till 10.45 , det är farligt sådär och bara somna om hela tiden men så jävla skööönt! Sen så hjälpte jag till att tvätta och vika tvätt och plocka ut o in disken o gick med återvinningen och ut med Milo. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, idag är det farmen halv åtta, gud vad jag längtat, det är så bra och spännande! Sen klockan 20.00 så är det familjen annorlunda det är faktiskt rätt roligt program haha och sen klockan 21.00 är det Dicte en riktig bra serie! Alt för mig idag! Ha de gött mina kära läsare. :)

Söndag 17 Februari

Tja ! Idag vaknade jag och älskling typ halv tio, men sen somnade vi om till typ halv 12, as drygt men skööönt! Haa farligt att somna om sådär. Men men sen gjorde älskling gott kaffe iaf, alltis gott när andra gör, drack fan 3 koppar sen åt vi goda ägg o macka med tomat,ost och gurka. Ja, nu har jag iaf precis duschat och älskling är inne i duschen nu, ska ta en liten promenad o ta lite bilder snart iaf! USH vad helgen gott riktigt fort iaf.. ska hem idag ju men lite skönare för tar ett senare tåg en vanligt men måste ta 18.10 bussen här ifrån så får vänta en timme vid skövde station till 19.28 :/ Men men.. är iaf framme 22.05 o då kommer pappsen o hämtar mig vid station! Allt för idag! :)

Lördag 16 Februari

Hejhej Igår lördag så tog vi det mest ugnt jag och älskling och kollade lite på efterlyst på tv3play o farmen som vi missade i Fredags eftersom vi var på bio. Vi åt även jättegod mat som hennes gulliga mamma gjorde, hemma gjord potatismos och sen lax, MM MUMS! Senare mot kvällen så såg vi Melodifestivalen, haha jag har ju inte sätt det på typ 2 år för jag tycker att de är så kassa låtaroch dåligt program.. Men en låt var grym o lite rolig iaf, den hette " här har ni nu en schlager, en riktig jävla schlager" ! HAHA , men fick ju låten på huvudet och både jag, älskling o hennes mamma sjöng med, det var roligt. Sen skulle jag ut o röka haha och då hade vi ju ätit vitlöks dipp med chips o älskling bara drev o ba vill du a en kyss, självklart sa jag ju jaaa då blåste hon andedräkten haha faan ta dig älskling! ;) Sen jagade vi typ varann o hade as kul haha, katterna blev fan rädda o sprang iväg. Det var allt vad jag gjorde i lördags! :)

Fredag 15 Februari

Tjabba! Igår Fredag så kom jag ju till älskling, var i Skövde 14.30 så hann precis med bussen till varnhem som gick 14.40 så tog bussen direkt til älskling och såklart är hon så jävla gullig och har städat o satt på kaffe när jag kommer in, snacka om vilken ängel hon är till mig (a) ! Sen jälpte jag till oc damsög köket och hallen, efter det så tog vi bussen in till Skövde igen och vi kollade i affärer och åt på Subway, fan vad gott det var, var så jävla dyrt bara men värt jag äter ju inte där så ofta heller. Därefter så gick vi till bion för att hämta ut biljetter för vi skulle se Wallander - Den orolige mannen. Vi gick sen till Willys för att köpa godis och ramlösa haha. Men vad jag tyckte om filmen iaf den var väldigt bra men inte direkt en bio film faktiskt, så nästa gång det bir bio ska jag se Die Hard med älskling det är nog en riktig Biofilm skulle jag tro och Hobbit var oxå en helt klart bio film. Det världelösa var att sen efter bion var slut så gick det ju ingen jävla buss vid 23.15 utan den gick 22.45, så dom hade tydligen ändrat busstiderna så jaa vi fick helt enkelt vänta 2 timmar till nattbussen.. KUL VA?! ¨ Det var vår dag igår iaf, ha det ! :)
Jag älskar dig ! <3 <3

Glad alla <3 Dag !

Hejhej på er kära bloggläsare! Idag är det ju alla hjärtans dag, så jag hoppas att dom flesta har det mysigt och trevligt och ägnar tid åt sin älskade eller nära och kära! Jag kunde tyvärr inte va hos min flickvän idag :/ Vilket inte var så kul, men jag åker till henne imorrn så ska ta igen alla hjärtans dag då och kanske gå på bio och mysa och äta god mat! Fick iaf en fin ros av Mamma och Pappa på alla hjärtans dag och geléhallon och chokladhjärtan! Så ska bara mysa och ägna tid åt familjen just denna dag. Och till mamma och pappa städade jag hela huset och damsög och moppa golvet som present från mig och tända ljus! Ikväll ska jag iaf se farmen 19.30 igen, haha beroende. Sen klockan 20.00 ska jag se Lyxfällan tyker de är intressant för finns så många det går snett för som bara köper och ej tänker på sin ekonomi som bara köper o köper o ej har jobb/inkomst och bara tar på kerdit, Sjukt vad jag tycker iaf, men bra program dom är så duktiga dom som håller i det! Ha de så bra alla där ute, det var allt för mig så länge!

Gårdagen!

Hejhej! Glömde blogga om gårdagen! Gick upp 07.00 för att jag skulle jobba med Pappsen, vi började klockan 08.00 och jag kom hem 14.30 för vi var klara då, och sen skulle han och mamma iväg och köpa badkar, ÅÅH VAD JAG LÄNGTAT ATT HA DET IGEN VA?! :D Iaf min Pappa jobbar som Peter´spolare heter det och då gör han rent avlopp,stamrensning och sanering! Var faktiskt ganska kul men det luktade äckligt haha USH men kul hade vi, behövde iaf inte spola o stoppa stopp i avslopp iaf utan bara spola rent fett i brunnar från mat och sånt och sen tömma hinkar på sand och lite sånt :P Iaf sen lunchade vi på Kina Restaurangen, godaste kina mate i Bålsta Winnergarden! MUMS åt biff med tomat och ris och sen kyckling och jordnötsås :) Sen var jag bara hemma och tog det lugnt var ju så bra programm på kvällen första farmen 19.30 sen Svensk mästerkock 20.00 och sen Mia på grötö klockan 21.00 men det sket jag i denna gång för ville prata med älskling på skype :p Men tur man kan kolla på tv4play ;D . Här är 2 bilder på mig från igår! :)

Måndag 11 Februari

Tjena tjena bloggen! Inte bloggat nu heller är så dålig på att komma ihåg att jag har blogg och ska blogga och det mesta handlar väl om lathet ;) . Men iaf idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt har gått ut med Milo en massa promenader och duschat o lyssnat musik och pratat med älskling i skype. Och nyss har jag faktiskt varit duktig och städat mitt rum och dammat och damsugit haha var as mycket dam ju, dumma mig så slarvig med att damma xD . Iaf snart ska vi äta jättegod middag med kyckling och rotfrukter i ugn som mamma brukar laga, det är as gott! MUMS är så hungrig oxå. Men det värsta av allt är att jag fick min mens för 2 dagar sen och har haft mensverk i F*CKING 3 dagar i streck, FYFAAAAN vad jag hatar denna tjejgrej kan inte killar ha det ist?! Hahah brukar faktiskt säga till pappa när han är ireterad har du MANS eller istället för mens för ibland kan man ju tro de med temperamentet ;) Och senare ikväll blir det efterlängtade farmen och sen familjen annorlunda! :D Allt för mig idag. Ha det ! <3
Jag i blont hår, SAKNAR, tror jag ska skaffa det till sommar med löshår! :)

FÖRKROSSAD

Tror ingen riktigt fattar hur jag egentligen mår asso, jag mår verkligen SKIT rent ut sagt, har klump i halsen av gråt, gör ont i hela mitt hjärta o bröst är så otroligt förstörd inombords försöker le på utsidan men insidan säger helt tvärtom inombords så gråter jag, gråter av blod asso min riktiga sida är att jag är verkligen helt jävla depp och ledsen,sårad o helt tom.... Känns som jag inte har en riktig familj längre ... Nu liksom på måndag blir jag utslängd hemifrån får ej bo kvar här så vafan tänker dom vart fan ska jag ta vägen?! vart fan ska jag bo?!! Inte så jävla lätt för mig har inga pengar o ingen som vill låna ut bara enkla 200 kr så får dom tillbaka den 15e när jag får lön för nu känner jag att jag verkligen bara vill bort härifrån nu nu nu vill åka till älskling :'( känner att jag bara inte orkar leva detta jävla liv längre men att göra något dumt av de som till exempel tar sitt liv då är man bara egoistisk o tänker på sig själv så jag ska kriga jag ska kämpa , men tro ig det är hur svårt som helst så dom som vill jag behöver er stöttning o hjälp nu om jag ska klara mig!! ALLT ÄR BARA FÖRJÄVLIGT JUST NU ÄR RÄDD,LEDSEN,SÅRAD!! :'(

Onsdag 6 Februari 2013

Hejhej! Vaknade runt 08.00 av mig själv idag haha tur det så ringde och väckte älskling då, för hon skulle iväg 08.45 med sin mormor så skulle ringa och väcka henne men sen så blev det inte av att hennes mormor kom, så dom ska åka in imorrn för älskling ska ju köpa en jätteskön madrass till sängen! Aja men iaf har ätit god frukost och varit ute med hunden och duschat och klippt mig själv lite topparna, men det räcker inte måste beställa tid till en riktig frisör! Idag händer väl inte så mycket, ska bara va hemma ta det lugnt ska kolla farmen ikväll klockan 19.30 och sen tunnelbanan klockan 20.00 och sen efterlyst kl 21.00 ! Imorrn ska jag iaf till arbetsförmedlingen klockan 10.30... YIPPIE (NOT) , men men måste göras. Allt för mig så länge ha de bra! :) Bild på Milo jag tog idag !

5 Februari 2013

Hej kära bloggläsare! Äntligen kan jag blogga igen hade gömt bort mitt lösenord, men kom på det nyss, YIPPIE! Så nu blir det mycket blogginlägg fram över. Åkte iaf till älskling i onsdags förra veckan och stannade tills måndagen , hade mysigt kollade massa film och bara tog de lugnt och åkte in till Skara och käka Pizza på söndag. Nästa gång vi ses så kommer hon under alla hjärtans dag till mig och då ska vi se på bio och äta gott och mysa. Iaf idag ska jag bara va hemma och ta det lugnt har tvättat en jävla massa och ska snart städa, har nyss duschat oxå och försökt färga håret rött men gick inge vidare hade så mörkt hår så blev bara brunrött typ inte alls skillnad, ville ha jätterött ju .:( Allt för mig en så länge iaf, skriver mer ikväll! :) XOXO
Älskar dig massor älskling! <3 <3

RSS 2.0